ARTICLES

Pastele, un deliciu in bucatarie

Pastele, un deliciu in bucatarie

Spiralate, rotunde, melci, cu sos ragu sau sos carbonara – cu totii iubim pastele si poate din acest motiv au devenit unele dintre cele mai populare preparate din intreaga lume. Multiplele varietati de gatire, pretul accesibil, savoarea si diversitatea pastelor sunt unele dintre cele mai puternice motive pentru care acest fel de mancare este atat de apeciat.

Pastele se pot integra in multe retete variate, motiv pentru care acestea sunt preferate si consumate de cat mai multe persoane. Multiplele varietati de gatire, pretul accesibil, savoarea si diversitatea pastelor sunt unele dintre cele mai puternice motive pentru care acest fel de mancare este atat de apeciat. Pastele se pot prepara alaturi de o multime de ingrediente, de la legume pana la diferite feluri de carne si se pot asezona cu ingrediente si sosuri pentru toate gusturile, in asa fel incat rezultatul final sa ofere un gust nemaipomenit.

Iti recomandam 3 retete delicioase de la Big Belly Brasov pe care trebuie neaparat sa le incerci:
Paste carbonara

O portie delicioasa de paste carbonara reprezinta alegerea ideala pentru masa de pranz sau pentru o cina in stil italienesc, acest fel de mancare fiind unul dintre cele mai indragite preparate din bucataria internationala. Desi pastele carbonara sunt un preparat culinar destul de clasic, acestea se definesc ca fiind un preparat delicious cu un gust unic, consistent si satios.

Paste Quatro Formaggi
Cu totii iubim pastele si de aceea va oferim o reteta gourmet de paste, care sa incante simturile si celui mai pretentios gourmand.
Iubitorii de branzeturi vor adora pastele noastre Quatro Formaggi, preparate cu atentie pentru cei pofticiosi. Din ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate, acest fel de mancare este ideal pentru pranz sau cina, asigurand portia zilnica de energie de care organismal are nevoie.

Spaghetti and meatballs
Preparate dupa reteta proprie, chiftelutele din carne sunt asezonate cu condimente pentru a conferi o aroma deosebita si sunt combinate cu sos de rosii si parmezan pentru ca tu sa ai parte de un preparat delicios, pe care nu ai ocazia sa il incerci zi de zi.

Alte articole

Leave a Comment