ARTICOLE

Carnea de vita – sanatate si savoare

Carnea de vita – sanatate si savoare

Frageda, suculenta, dar si sanatoasa in acelasi timp, carnea de vita este un adevarat rasfat pentru papilele gustative deoarece are o savoare unica, un gust inedit care cu greu se poate uita. Datorita aromei sale deosebite, carnea de vita de consuma de obicei cu preparate simple si se condimenteaza cu ingrediente putine (uneori doar sare si piper) pentru a nu-i schimba gustul.

Carnea de vita nu trebuie exclusa dintr-o dieta sanatoasa si variata deoarece acest tip de carne rosie este una dintre cele mai bogate surse de proteine, fiind hranitoare si bogata in fier, potasiu sau magneziu, motiv pentru care ofera numeroase beneficia organismului. Este indicata persoanelor care sufera de anemie, iar datorita unei cantitati mari de creatina pe care o contine, carnea de vita se recomanda pentru persoanele cu o activiate fizica intensa, care isi doresc o crestere a masei musculare.

Carnea de vita, nelipsita din orice burger savuros
Burgerul perfect incepe intotdeauna cu carnea potrivita, iar cea de vita nu trebuie sa lipseasca dintr-o retea clasica de burger. Deoarece are arome unice, carnea de vita, preparata si asezonata corespunzator, servita alaturi de legume sau de sosul preferat, este ideala pentru prepararea burgerilor sau a cheeseburgerilor, astfel ca fiecare bucatar o gateste dupa reteta proprie, pentru a-i oferi un gust inedit. Pentru a gusta din plin din savoarea carnii de vita, noi iti propunem sa incerci Big Burger, o reteta speciala ce contine portie dubla de chiftea condimentata dupa reteta proprie, rosii, salata, bacon crocant si rumenit, castraveti murati, branza Cheddar care ti se topeste in gura si ceapa.

Alte articole

Leave a Comment